Lördag 28 november...

Så himla trött på att bara sitta vid datorn... Är jag pank, så är det fan det enda jag gör på helgerna... helt sinnesjukt.... BAAAAAAAHHHHHHHH Enda jag har och säga ikväll, jag e trött på att vara ett no-life, men det finns ju fan inget som är intressant.

27 November Sgtsalt.blogg.se dagen.

Petter är en lustig man, men idag är hans dag, och alla ni bör ta er en titt på hans magiska, eller rättare sagt magnifika blogg! Om det nu finns något sådant förstås, vilket jag betvivlar. Men det är ju helt möjligt att det finns, och om det finns, så är det honoms. Som är Magisk.... Inte din... GÅ hem... Tyst...För övrigt sitter jag och lyssnar på Journey förtillfället, "to be alive again". En riktigt bra låt måste jag erkänna! Innan dess har jag ägnat hela förmiddagen åt att lyssna på discodunk, suveränt! Rikitgt pepp på ett redigt vröl-partajj, men när man har 0 kr på kontot blir det ofta ganska problematiskt att inhandla alkohol har jag hört! Men men, sånt man får leva med!

Bra dag idag, simma lugnt, kommer säkert mer text senare!

/Dunder killen
26 November

Ytterst mega trött denna morgon, försov mig 20 minuter... Trode jag, men icke, lektionen var tydligen inställd! Synd man inte blivit informerad om detta, så man hade kunna sova en liten stund till. Inget mer att säga just nu, men det kommer garanterat något mer under dagen.

 Ciao, Kungen


25 November

Sovit mer eller mindre hela dagen eftersom jag var helt slut... Anledning? Ja, vem vet det, har haft väldiga problem med att sova på sista tiden, vet inte varför. Men men, sånt är livet kan man väll helt enkelt säga! Resten av kvällen har jag spenderat framför datorn, och den senaste timmen har jag spenderat i köket. Bakade mig lite jordgubbsmuffins! Inte lika jordgubbig smak som jag hade hoppats på! Men helt okej endå. Och nu får det bli att återgå till mitt avsnitt av NCIS, äta en muffin eller två, kanske tre! Och sen glida ner under täcket för att återigen försöka sova! Annars har det inte hänt något alls, så har inget att raportera om här direkt.

Tack för mig, Jordgubbsmuffins mannen.

Tisdag 24 November

Allvarligt talat, nu är jag så förbannat trött på alla som klagar i klassen utan en ordentlig orsak, jag försöker att spara min energi till att inte bli förbannad...

Men det e fan inte lätt, när man hör hur alla klagar på lärarna, och försöker skylla ifrån sig på frånvaro, och borttappade/kvarglömda papper. Det här är en Gymnasieskola, och det är ert eget ansvar att sköta ert arbete, inte lärarnas. Lärarna ska inte behöva passa er som om ni var tre år och inte förstod någonting, för tydligen förstår ni ju tillräckligt mycket för att kunna klaga på att allt e så himla fel och orättvist hela tiden. Verkligen? Är det verkligen så himla orättvist? Jag har själv en jävla massa beskymmer, problem, men inte fan tar jag ut dessa problem på mina lärare? Inte fan skyller jag min 45% frånvaro i 3 ämnen på att jag har dåliga lärare, jag vet vart jag har vairt, och jag vet varför. Det räcker med att jag vet detta för att jag ska vara tillräckligt rätt i huvet för att skita i att klaga, för att försöka skriva, misslyckas och sen göra om. Inte klaga, smälla i dörrar och gråta ut högt över att man inte får sin vilja igenom. Nu tänker jag ju inte direkt beskriva mig själv som en ängel här, verkligen inte, jag klagar, jag klagar ju till och med nu för guds skull...

Men det e just därför att jag är så förbannat trött på att höra folk klaga, som jag klagar själv...

Det är som en hemsk, snabbspridande sjukdom. Vissa människor har solklart solida anledningar att klaga, att förklara sig, förklara varför man inte kan göra detta just nu, och det är ju självfallet 100 procent acceptabelt, men jag har ingen förståelse, ork, nej något till alla små gråtande, whinande glin som springer omkring här.


Tack för mig.

Hård, men rättvis skribent.

Måndag den 23 November 2009

Det är en ytterst trött människa som loggar in på Blogg.se idag när han just bestämt sig för att skriva en rad eller två. Sitter förtillfället i skolan där man bör fylla sin tid av studier och meningsfulla aktiviteter... Men inte jag inte, jag har verkligen ingen ork att plugga och studera just nu. Jag är så himla trött på det här, så trött på studier på plugg, och skola... Jag vill bara komma ut i världen, resa runt, vara fri! Få jobba så mycket jag orkar, tjäna lite slantar och slösa dom galet! Jag vill inte få min tid uppäten av studier som jag själv tycker är fullkomligt meningslösa! Förtilfället har jag MDK ett ämne som jag förövrigt har prov i så snart som i morgon... Så jag borde studera, jag borde läsa på... Men jag orkar inte... Inte just nu i alla fall, inte denna minut, denna minut ägnar jag åt att uttrycka mig själv här, på min blogg, här ger jag er en inblick i mitt liv. Ett ganska låst och tillbaka draget liv, utan kryphål och öppna sprickor. Förövrigt vill jag gå ut här och skriva ett sort tack till C. Dunge för hennes anteckningar som förhoppningsvis gör att jag åtminstonne får ett godkänt på morgondagens prov. Tack Cornelia, Tack.Helgen: Helgen bestod av en riktigt slapp Fredag eftermiddag/kväll/natt. För mig var fredagen fylld av Counter-strike,svordommar och hat. Självfallet lite lycka här och där och en hel del skratt som vanligt. Gick och la mig hyffsat tidigt för att orka med Lördagens sysselsättning... Barnvakt åt systeryster! Satt barnvakt hemma hos min syster åt 4 av mina systerbarn + en grannunge, inga problem där inte, 85 kr godis, 3l julmust och 3 filmer senare så sov alla ungar så sött, och man fick lite lugn och ro! Inte för att dom var bråkiga innan heller, men dom var lite stimmiga ett tag där innan syster och hennes vänner försvann till bion. Vid 12 tiden kom systeryster tillbaka, och jag stannade kvar en liten stund och pratade med henne innan jag for hem varpå jag spelade lite Counter-strike innan jag gick och la mig i sängen. Vaknade ganska sent på söndagen även att jag ville gå upp tidigt så låg jag och drog mig hela dagen, för att jag inte har just något att göra på söndagar, eller någon annan dag heller för den delen, men det är inte det som är saken. Söndagen gick ganska långsamt, väntade på Erik och att klockan skulle slå 9 så man kunde dra till bion. Under väntotiden spelade jag lite Counter-strike, och pysslade med lite små grejer. (På tal om Counter-strike, jag tror ta mig fan jag blir sämre för varje gång jag spelar). Vid 8 tiden stack jag bort till Gurra G innan vi drog oss ner mot bion, Bion dvs Twilight - New moon. Måste påstå att jag tycker att filmen var riktigt bra! Inget fel på den inte, inte någon stanns! Möjligt att jag tyckte detta just för att jag hört så många klaga på den, så att jag själv inte hade allt förstora förhoppningar... Aja, det var allt för denna stund. Peace out, Mwoah :*


20 November 2009

En total remake av bloggen... Helt magisk är den nu! Olyckligtvis lika oseriös som innan, men jag ska åtminstonne försöka hålla den en aning updaterad!

RSS 2.0