9 November.

Dagen började kasst, försov mig en aning men det blev ju inte bättre.. Lika tråkig dag (åtminstonne skoldag) som alla andra dagar... Sen efter skolan tog jag mig hem lite segt, satte mig ner och spelade Counter-strike i ett par timmar, borde pluggat Religon men.. Har verkligen inte den minsta gnutta energi till att göra det, riktigt tragiskt vad mina betyg kommer gå åt helvete om jag inte kommer ur det här, borde väll inte klaga så förbannat... Men jag e så otroligt sliten, och bitter. Anyhow, efter counter-strike blev det lite godis/läsk och sällskapsspel hos Erik (i detta fall, När och fjärran). Och det var ju "spännande", sen hem en stund och nu sitter jag här återigen, och göra ingenting. Har inget vettigt att säga, och funderar på hur "emo" mina inlägg låter. 


Over and out / den brutalt störde.

8 December JA0

Härlig dag... Najj, riktigt tradig dag... Halsbränna, ont i huvudet, trött som en get, stressad och allmänt smådepp över just allt detta.. USCH! USCH!!!! Säger jag bara, vad mer finns det att tillägga?! Mitt liv, förtillfället suger riktigt stenhårt! Bara jag själv som kan göra något åt det förvisso, men önskar att någon annan kunde hjälpa till ibland!

jajaja, that's all for today!


Bajj and bey, Den norske kinamannen.


7 December - RooX

Inte haft så rackarns mycket att skriva på sistonne, men nu känns som det är dags att skriva en liten rad. Även om det inte blir mycket, blir det något! Dagens händelser: Plugget - Lika förbaskat tråkigt som vanligt. Efterplugget blev det en liten Counter-strike Stund innan jag for iväg till OnOff med Gurra G för att köpa en ny mus, sen vidare till Åhlens och inhandla ett nytt Steamkonto. Och det är väll i princip det enda vettiga jag gjort idag, skippade träningen eftersom jag har ont i benet, tillbringade istället tiden med att baka Hallon muffins, och lira lite mer Counter-strike. Vilket irriterar mig så grymt, dåligt CS humör som tusan har jag, och förövrigt blir man ju bara bitter över att spendera för mycket tid vid datorn, men jag har ju verkligen inte så mycket annat och göra, när alla är iväg och pysslar med annat! Så nu blir att keka lite muffins, lyssna på lite skön musik, och sen försöka sova.Låt tips ~

Scenic View - down down down


Det var allt från mig/ Lekande muffins nörden.

RSS 2.0